Boataround tietosuojalausunto

Boataround tarjoaa omilla verkkosivuillaan veneiden onlinevarausjärjestelmän ja se on saatavilla myös muilla verkkosivuilla, kuten yhteistyökumppaneiden verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Tietojesi suojaaminen on meille erittäin tärkeä asia. Ajamme aina asiakkaidemme etua ja olemme selkeitä ja läpinäkyviä liittyen henkilötietojesi käyttöön. Seuraavaksi kerromme, kuinka käytämme ja käsittelemme sinun henkilötietojasi.

Saatamme tehdä muutoksia tietosuojalausuntoon aika ajoin. Verkkosivujamme seuraamalla pysyt aina ajan tasalla. Jos teemme muutoksia tietosuojalausuntoon, mitkä voivat vaikuttaa sinuun (esimerkiksi EU tietosuoja-asetus) me ilmoitamme siitä sinulle ennen kuin muutokset astuvat voimaan. Jos olet eri mieltä tietosuojalausunnomme kanssa, suosittelemme sinua olla käyttämättä palveluitamme. Jos olet samaa mieltä, voit käyttää hyvillä mielin palveluitamme.

Minkälaisia henkilötietoja Boataround kerää?

Tarvitsemme perustietosi kuten nimesi, yhteystietosi ja mahdollisesti muita tärkeitä tietoja koskien varaustasi (esimerkiksi satamaan saapumisaika, jotta veneesi on valmiina odottamassa sinua).

Saatamme pyytää sinua jättämään arvostelun, sillä se voi auttaa muita asiakkaitamme löytämään heille sopivat palvelut. Keräämme tietoa arvostelustasi, mukaan lukien nimesi ja arvostelun sisällön. Lisäksi keräämme tietoa tietokoneeltasi, puhelimeltasi, tabletiltasi tai miltä tahansa laitteelta, jolla käytät palveluitamme. Nämä tiedot saattavat olla muun muassa IP-osoite, käytetty valuutta, verkkoselain tai kieliasetukset. Tämä auttaa meitä parantamaan verkkosivujamme ja löydät kaiken tarvittavan helposti ja nopeasti.

Riippuen varauksesta, saatamme kysyä myös osoitettasi, puhelinnumeroasi, maksutietojasi, syntymäaikaasi ja kanssamatkustajien nimiä. Ole ystävällinen ja ilmoita tästä kanssamatkustajillesi.

On myös tilanteita, jossa vastaanotamme tietojasi automaattisesti tai muilta osapuolilta, esimerkiksi yhteistyökumppaneiltamme kenen kanssa saatat olla yhteydessä. Palvelumme saattavat toimia yhdessä muiden matkailualan toimijoiden palveluiden kanssa, sillä haluamme laajentaa onlinevarausjärjestelmäämme moniin eri maihin.

Miksi Boataround kerää ja käyttää asiakkaiden henkilötietoja?

Haluamme, että vietät täydellisen ja stressittömän loman, joten käyttäessäsi Boataroundia haluamme tietää miten haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä tai kuinka voimme auttaa sinua suunnittelemaan lomasi. Saatamme esimerkiksi pyytää matkustajalistaa, jolloin sinun ei tarvitse jonottaa venesatamassa täyttämässä tietoja viime hetkellä.

Saatamme myös kerätä tietojasi tietääksemme mitä kieltä puhut ja mikä on paras tapa olla yhteydessä sinuun. Toinen syy, miksi keräämme tietojasi on markkinointi. Haluamme tarjota sinulle mielenkiintoista sisältöä ja pitää sinut ajantasalla parhaimmista veneiden vuokrausdiileistä.

Saatat kuulla meistä uutiskirjeen merkeissä. Aika ajoin lähetämme sähköpostia liittyen uusiin blogikirjoituksiimme tai jaamme alennuskuponkeja seuraavaa lomaasi varten. Juuri ennen matkaasi saatamme lähettää sinulle reissuvinkkejä tai tärkeää tietoa koskien matkaasi, esimerkiksi satamatietoja. Voit peruuttaa uutiskirjeemme million vain. Jos jostain syystä uutiskirjeen peruutus ei onnistu, ole meihin yhteydessä info@boataround.com.

Saatamme jakaa tietojasi asiaankuuluville kolmansille osapuolille. Sen avulla voimme viedä varauksesi eteenpäin, jakaa tärkeää tietoa liittyen varaukseesi tai tarkistaa tietojesi oikeellisuus (esimerkiksi sähköposti, jonka mainitsit varauksen yhteydessä). Kolmas osapuoli on sidottu salassapitosopimuksella, eivätkä he käytä tietojasi muuhun tarkoitukseen. Tehdessäsi varauksen yhteistyökumppaniemme verkkosivuilla, lue myös heidän tietosuojalausuntonsa, jos haluat tietää kuinka yhteistyökumppanimme käsittelevät henkilötietojasi.

Käyttäessäsi luottokorttia varaustasi tehdessä, meidän on jaettava tiettyjä varaustietoja maksusuorituksen palveluntarjoajan ja asiankuuluvan rahoituslaitoksen kanssa maksun onnistumiseksi.

Meidän on saatettava joutua luovuttamaan henkilötietoja toimivaltaisten viranomaisille, lainvalvontaviranomaisille tai jos se on laissa vaadittu tai muuten ehdottoman välttämätöntä rikosten tai petosten ennaltaehkäisemiseksi, havaitsemiseksi tai syytteenpanemiseksi tai jos meillä on muuten lainmukaan velvollisuus tehdä niin. Saatamme joutua luovuttamaan henkilötietoja toimivaltaisille viranomaisille suojellammeksemme ja puolustaaksemme oikeuksiamme tai liikekumppaneidemme oikeuksia.

Emme koskaa myy henkilötietojasi ulkopuolisille.

Miten Boataround varmistaa henkilötietojen suojaamisen?

Boataround. com valvoo asiakkaiden henkilötietojen käyttöä kuten tässä tietosuojalausunnossa on mainittu. Olemme yksityinen osakeyhtiö, joka toimii Slovakian valtion lakien mukaan.

Emme koskaan tulosta henkilötietojasi tai säilytä niitä onlinejärjestelmän ulkopuolella. Kaikki tiedot on salattu ja vain valituilla henkilöillä on pääsy kyseisiin tietoihin. Käytämme asianmukaisia järjestelmiä ja käytäntöjä suojellaksemme henkilötietojasi.

Käytämme tiettyjä turvallisuusmenettelyitä ja teknisiä sekä fyysisiä rajoitteita servereillemme pääsyyn ja henkilötietojen käyttöön. Vain auktorisoitudulla henkilökunnalla on pääsy henkilötietoihin työhön liittyvissä asioissa.

Miten Boataroundille antamia henkilötietoja voi hallita?

Voit pyytää yleiskatsauksen henkilötiedoistasi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@boataround.com. Voit aina ilmoittaa meille henkilötietojesi muutoksista tai jos haluat meidän muuttavan henkilötietojasi. Voit tehdä tarvittavat muutokset myös omilla tunnuksillasi.

Monissa tapauksissa voit pyytää meitä poistamaan, estämään tai rajoittamaan meille antamiesi henkilötietojen käyttöä.

Miten Boataround menettelee kolmansien osapuolien kanssa?

Ylläpidämme yhteistyökumppaneillemme onlinejärjestelmää, jossa säilytämme kaikki tarvittavat tiedot. Luovutamme tietoja vain sen verran, kun se on oleellista venevarauksen kannalta. Esimerkiksi viranomaisten pyytäessä nähdä veneajokorttiasi, pidämme huolen, että se on hoidossa.

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin pidämme sitä tarpeellisena palvelujen käyttämisen ja tarjoamisen kannalta (mukaanlukien asiakasprofiilin ylläpito, soveltuviin lakeihin suostuminen, kiistojen ratkaisu osapuolten välillä tai muu syy, jotta voimme harjoittaa liiketoimintaamme). Säilytämme kaikki henkilötiedot, niin kuin tässä tietosuojalausunnossa on mainittu. Jos sinulla on kysyttävää liittyen erilaisten henkilötietojen säilymisaikoihin, ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@boataround.com.

Evästekäytäntö

Käyttäessäsi onlinepalveluitamme, evästeitä ja muita seurantamenetelmiä voidaan hyödyntää eri tavoin. Näitä käytetään joko suoraan meidän tai yhteistyökumppaneidemme kautta, mukaan lukien kolmannen osapuolen palveluntarjoajat sekä mainostajat kenen kanssa teemme yhteistyötä. Jos haluat tietää lisää evästeistä, mihin tarkoitukseen niitä käytetään ja mitkä ovat omat valintasi niiden suhteen, voit lukea lisää tästä.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneesi verkkoselaimeen tai mobiililaitteellesi. Niin sanotut “ensimmäisen osapuolen evästeet” ovat evästeitä, jotka palvelevat sitä verkkosivua, jonka kautta eväste lähetetään. Boataround evästeet ovat “ensimmäisen osapuolen evästeitä”. Jos annamme muiden käyttää evästeitä Boataroundin verkkosivuilla, ne evästeet ovat “kolmannen osapuolen evästeitä”.

Kertaluontoisten evästeiden ja pysyvien evästeiden välillä on eroa. Kertaluontoiset evästeet ovat olemassa vain siihen asti kunnes suljet verkkoselaimesi. Pysyvät evästeet ovat pidempikestoisia ja ne eivät automaattisesti poistu sulkiessa selaimesi.

Evästeiden lisäksi käytetään muita seurantamenetelmiä, jotka muistuttavat evästeitä. Nämä voivat olla web beaconeita (tunnetaan myös pixel tags, web bugs tai gifts), verkkosivujen seuraamista tai ohjelmistokehityssarjoja (SKD). Web beacon on pieni yhden pikselin kokoinen graafinen kuva, joka voidaan lähettää tietokoneellesi osana verkkosivupyyntöä, mainosta tai HTML- sähköpostiviestiä. Pikseletä voidaan käyttää tietojen hakemiseen laitteeltasi. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi laitetyyppi tai käyttöjärjestelmä, IP-osoite tai vierailuaika. Niitä voidaan käyttää myös lukemaan selaimesi evästeitä. Verkkosivuja seuraamalla voidaan saada selvillle mitä kautta verkkosivulle on päädytty tai mitä Boataround.com verkkosivuja tai applikaatioita on käytetty. SDK:t on pieniä koodikappeleita applikaatioissa, mitkä toimii samalla tavalla kuin evästeet ja web beaconit.

Kaikki tämän kaltaiset teknologiat ovat mainittu tässä tietosuojalausunnossa “evästeinä”.

Mihin evästeitä käytetään?

Evästeitä käytetään eri tarkoituksiin. Ne mahdollistavat sen, että verkkosivu tunnistaa sinut samaksi käyttäjäksi eri sivuilla. Evästeiden kautta keräämme erilaista tietoa sinusta, kuten IP-osoite, laitetunnus, vieraillut sivut, selaintyyppi, selaimen tiedot, operoiva järjestelmä, verkon tarjoaja, aikaleima, mainoksiin reagointi, ohjattu verkkosivu ja käytetyt ominaisuudet.

Käytämme teknisiä eväisteitä varmistaaksemme verkkosivujen moitteettoman toimivuuden. Toimintaevästeet muistavat millä kielellä käytät verkkosivua ja mitä hakusanoja käytät eniten. Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voimme tarjota sinulle parasta palvelua.

Käytämme myös analytiikan evästeitä saadaksemme lisätietoa Boataround verkkosivun käyttäjätottumuksista. Se auttaa meitä kehittämään verkkosivujamme. Nämä evästeet keräävät tietoa, kuten aiemmin vierailtuja verkkosivuja, kuinka verkkosivustolle on päädytty ja poistuttu, mitkä sähköpostit on avattu ja niin edelleen. Analytiikan evästeet ovat osa meidän onlinemarkkinointikampanjoitamme. Niiden avulla ymmärrämme miten ihmiset käyttäytyvät verkkosivuillamme tai applikaatioissamme sen jälkeen, kun he ovat nähneet onlinemainoksen.

Mainonnan evästeet: Käytämme kolmannen osapuolen evästeitä ja omia evästeitämme näyttämään personalisoituja mainoksia verkkosivuillamme ja muilla verkkosivustoilla. Tätä kutsutaan “uudelleen kohdentamiseksi” ja se liittyy aikaisemmin selattuihin toimintoihin, kuten aiemmin haettuihin matkakohteisiin tai veneisiin.